Nya rum…

När man får ett sådant ryck, när man bara känner hur något hänger över en och man vill bara få det gjort fast egentligen så pallar man inte ;) haha jag känner igen mig som bara den. För någon vecka sedan fick jag ett sådant ryck och grovrensade barnens leksaksrum på nedanvåningen samt mublerade om i rummet. Sambon fick huvudvärk av bara tanken ;) haha 

Nu vart det söndag igen och jag brukar få mina stora ryck om söndagarna man kan ju inte lata sig en hel dag ;) haha så idag fick jag för mig att vi skulle ta tag i "rummet som gud glömde" på andra våningen hos oss ;) det som skulle bli dotterns nya rum så sonen kunde få hennes gamla ;) Så sagt och gjort. Det blev rensning och allt på samma gång. Men det gick fint, hade som mål att de vore skönt om de hade varsitt rum innan jul och att lekrummet var rensat och redo för nya eventuella leksaker efter jul ;) 

Så det var bara att sätta resten av familjen i arbete. Sambon fasade för denna dag ;) men när vi väl var igång så var han taggad :) haha men fint blev det minsann. Så två nöjda barn med varsitt nytt rum! Ingen dålig söndag här inte ;) 

(null)


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo