ÅTERBESÖK...

Det är minsann inte varje dag man tillbringar en halv dag i sjukhusmiljö. Vilket jag verkligen är super glad över! Tacksam! Men idag vart det dags för loppan att gå på återbesök hos fysioterapeut och träffa psykolog. Allt detta för att hon hade lite bråttom ut till världen! Vi startade vår lilla dag med att bästa morfar kom och hämtade oss. Sen hoppade vi av vid barnsjukhuset och begav oss till väntrummet hos sjukgymnasten. Vi fick träffa samma som vi haft på alla våra besök sedan loppan kom till världen. 

Tänk det vart här allt började för 5,5 år sedan. Lilla Lusen, idag har vi varit på sista kontrollen hos fysioterapeut och träffat psykolog. Allt gick galant och ingen är stoltare än vi föräldrar. Världens bästa tjej. Men tänk om dessa kontroller gjorts på ALLA barn inför skolstart, tänk så mycket lättare det varit att ge ALLA barn rätt hjälp, förutsättningar i tid för att lyckas på bästa tänkbara sett. När man själv jobbar i skolans värld, så vet man! Det är inte bara barnen som hade fått rätt hjälp, det skulle gynna alla. Föräldrar, pedagoger, barnet själv och alla andra barn! Dags att vakna samhället och inte börja i fel ände! Låt barnen träffa fysioterapeut och psykolog i 4h totalt och samhället hade sparat många timmar/pengar från massa instanser som i dagens samhälle är överbelastade och har långa väntetider. Där våra barn får rätt hjälp alldeles försent. Då rätt insatser redan kunde sats in tidigare.

Naturligtvis vart man ju tvungen att bjuda på en liten fika när man varit så duktigt som dottern vart idag. Snacka om att vara trött, jag som bara suttit med, svarat på några frågor men dottern har varit i fullgång. Så inte konstigt om hon somnar tidigt ikväll ;)

(null)


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo