11 JUNI 🚗

För att idag Ă€r det dags igen för mig att försöka mig pĂ„ mitt sa*ans körkort, Ă€r trött pĂ„ att köra körlektioner nu, jag kan köra bil!  Inget proffs kanske men jag kan köra. SĂ„ nu ska jag sĂ€tta körningen sĂ„ jag fĂ„r mitt efterlĂ€ngtad körkort. SĂ„ jag kan slĂ€ppa den biten ;) bĂ€ttre sent Ă€n aldrig! 

Startade dagen med lite planeringsdag pĂ„ jobb, först med gamla teamet, gud vad jag kommer sakna dem! Lite lunch hemma hos ena kollegan. Sen avslutades dagen med att vi fick trĂ€ffa vĂ„ra nya team ;) Men jag vart ju tvungen att gĂ„ efter sĂ„dĂ€r 45 min för jag skulle köra en lektion innan det vart dags för uppkörning. Snacka om nervös, men försökte att ta de lugnt och bara vara avslappnad.

Dags för uppkörning dĂ„! 15.03 stod klockan pĂ„ och vi skulle börjat 15.15 men han hade tid att starta tidigare och jag kĂ€nde mig redo. SĂ„ vi rullade ivĂ€g, kĂ€nde direkt att han förstod hur man kĂ€nde nĂ€r man satt dĂ€r framför ratten, han var som klippt och skuren för sitt jobb! Det kĂ€ndes bra och det rullade pĂ„ fint. Försökte att inte tĂ€nka sĂ„ mycket och det gick vĂ€gen!!! KÖRKORTET var mitt!!! SĂ„ nu ska det köras i sommar minsann ;) 

(null)



Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo