Österlen ☀️

Dags för en heldagars utflykt :) upp och packa matsäcken för dagen och in med allt i bilen. Hela familjen skulle med idag så även sambon ;) hehe vi hade bara bestämt att vi skulle köra mot Österlen/Simrisham och se vart vi hamnade. Spännade det med, men vi kom inte så långt ;) haha trodde vi hade glömt hunden i trädgården. Så fick vända, men nedå hon var inomhus :) haha Sen styrde vi bilen mot Simrishamn, men sen bestämde vi oss för att köra mot någon sjö, så det blev ett stopp vid Gyllebo sjö för lite lunch och bad av fötter. En mysig plats hittade vi minsann som synes på bilderna.

(null)

(null)

Alla nöjda och glada efter dagens lunch som bestod av grönsaker, baguetter och annat gott :) hehe tur barnen äter typ allt. Sen körde vi vidare, trodde vi skulle gå en sväng i en park inte allt för långt där ifrån. Men ack där vart det minsann fullt så vi fick köra vidare. Ställde in GPS:en på Brantevik och stannade där för lite mellanmål vid havet. Samt lite lek på lekplats ;) mysigt ställe.

(null)

(null)

Sen packade vi in oss igen i bilen och styrde hemåt men ett stopp till påvägen skulle vi hinna med. Den obligatoriska glassen "en glass om dagen" hade vi ännu inte hunnit med ;) haha så vi styrde vidare och hittade Mälarhusen strand. Mycket fint ställe ;) helt kär i stranden. Wow vilken sand!  Spännade med vågor, men inget dopp blev det idag då klockan vart rätt så mycket. Så hemåt körde vi sedan efter glass och lite mer mat. Hemma blev det pizza till middag :) mums!

(null)


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo