Midsommarafton đŸŒŒ

NÀr man förberett och fixat i nÄgra dagar inför en speciell dag sÄ hoppas man ju att det blir sÄ bra som möjligt. Men igÄr "slog" det mig, vad gör det egenligen om det regnar, om vi köpt för lite av nÄgot eller om vi glömt nÄgot?! Nej, precis det gör inget, det blir bra ÀndÄ. Man ska vara glad för det man har, det som blir och inte tÀnka pÄ det som inte blev.

(null)

Idag Àr det i alla fall midsommar och vi vaknade upp till sol och lite moln :) underbart minsann. Upp och kÀka frulle, sen kom bÀsta pappa/morfar och lillebror/morbror för att plocka blommor till midsommarstÄngen som vi sÄklart skulle klÀ ;) hehe fram med cyklarna och ivÀg för att plocka lite blommor. En svÀng hem till mormor och morfar för att lÀmna den lilla midsommarblomman. Puhh sÄ varmt vi höll ju pÄ att försvinna i vÀrmen. Men vi ska inte klaga :) det Àr underbart med sol! Mormor och morfar blev glada för lite besök och blomman.

(null)

Sen hem för att ta emot bÀsta svÀrförÀldrar som kom med sin husvagn :) För att kunna sova över hÀr hos oss :) sÄ mysigt för oss alla men mest för barnen. Blir sÄ otroligt tacksam och glad nÀr jag ser alla underbara mÀnniskor runt oss. Lite lunch pÄ det och sen vila för Lilleman. Fixa lite smÄtt, sen blev det ost och massa gott! Sen dags att klÀ midsommarstÄngen.

(null)

(null)

En liten promenad pÄ det för att fÄ se nÄgot annat Àn vÄr trÀdgÄrd. Sen blev det lite lekplats och annat skoj. Sen hem igen för mer lek och förbereda maten. KÀnns som om vi bara Àtit massor ;) haha men gott vart det. Sen efter maten blev det efterrÀtt och sÀngen för Lilleman. Snacka om en lyckad midsommar :) underbart vÀder fick vi och mycket mat över ;) haha men vad gör la det nÀr vi fÄtt umgÄs med de bÀsta.


Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo