Lillejul 🎁

För att det faktiskt Ă€r lillejul idag, tĂ€nk sĂ„ fort ett Ă„r gĂ„tt. KĂ€nns inte som om det vart sĂ„ lĂ€ngesedan det var jul ;) men detta Ă„r har gĂ„tt sĂ„ fort och snart Ă€r det minsann dags för mig att börja jobba! Det gĂ„r undan minsann :) Det vart en del som skulle göras Ă€ven idag vad det gĂ€llde matvĂ€g. Det var fixa och förbereda lite mat inför kvĂ€llen. Tanken var att spendera kvĂ€llen hos min Ă€lskade farmor och avnjuta middag och spela Bingolotto. Men tyvĂ€rr vart farmor förkyld och inte sĂ„ pigg. SĂ„ det fick bli lite firande hos oss. 

Dagen till Ă€ra sĂ„ vart det revben som skulle fixas, nĂ„got som jag aldrig gjort tidigare, men min kĂ€re bror han önskade det och sa "Det Ă€r inga problem, det Ă€r bara oh slĂ€ng in i ugnen" Hrm men dĂ€r stod jag med alla revben och klockan den gick. SĂ„ jag och dottern vi fick inprovicera, sĂ„ in med dem i ugnen. Trotts att farmor vart sjuk, sĂ„ blev det minsann en mysig kvĂ€ll tillsammans. DĂ„ mamma, pappa och lillebror kom hem till oss och avnjöt dagens middag. Revben blev det, potatis, morötter, sĂ„s och andra tillbehör. Gottigottgott minsann, vi blev sĂ„ mĂ€tta, sĂ„ mĂ€tta fĂ„r jag sĂ€ga. 

TyvÀrr sÄ blev det ingen storvinst för nÄgon av oss minsann. Men vi hade i alla fall en trevlig och mysig kvÀll tillsammans. Det Àr familjen som rÀknas, inte vad man gör. Utan vem man har runt sig. SÄ tvÄ trötta barn hÀr hemma denna kvÀll, sent i sÀng för dottern. Men det Àr ju bara jul en gÄng om Äret. Puhh denna mamma Àr ocksÄ trött, ladda batterierna inför imorgon!


(null)


Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo