Lillejul 🎁

För att det faktiskt är lillejul idag, tänk så fort ett år gått. Känns inte som om det vart så längesedan det var jul ;) men detta år har gått så fort och snart är det minsann dags för mig att börja jobba! Det går undan minsann :) Det vart en del som skulle göras även idag vad det gällde matväg. Det var fixa och förbereda lite mat inför kvällen. Tanken var att spendera kvällen hos min älskade farmor och avnjuta middag och spela Bingolotto. Men tyvärr vart farmor förkyld och inte så pigg. Så det fick bli lite firande hos oss. 

Dagen till ära så vart det revben som skulle fixas, något som jag aldrig gjort tidigare, men min käre bror han önskade det och sa "Det är inga problem, det är bara oh släng in i ugnen" Hrm men där stod jag med alla revben och klockan den gick. Så jag och dottern vi fick inprovicera, så in med dem i ugnen. Trotts att farmor vart sjuk, så blev det minsann en mysig kväll tillsammans. Då mamma, pappa och lillebror kom hem till oss och avnjöt dagens middag. Revben blev det, potatis, morötter, sås och andra tillbehör. Gottigottgott minsann, vi blev så mätta, så mätta får jag säga. 

Tyvärr så blev det ingen storvinst för någon av oss minsann. Men vi hade i alla fall en trevlig och mysig kväll tillsammans. Det är familjen som räknas, inte vad man gör. Utan vem man har runt sig. Så två trötta barn här hemma denna kväll, sent i säng för dottern. Men det är ju bara jul en gång om året. Puhh denna mamma är också trött, ladda batterierna inför imorgon!


(null)


Kommentera inlägget

Kom ihåg mig?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo