3;advent 🕯🕯🕯

Idag körde vi lite sovmorgon sÄhÀr tredje advent till Àra. Frukost tillsammans hela lilla familjen, sen blev det lite smÄ fix innan jag skulle hem till mamma och pappa för att hjÀlpa mammsen med sin nya telefon. SÄ sambon och barnen fick klara sig sjÀlva. Tog sin lilla tid med telefonen men gick ÀndÄ ganska smidigt fÄr jag sÀga. Lite lunch pÄ det ocksÄ med lillebror pÄ besök. SÄ hela familjen samlad pÄ en och samma gÄng inte varje dag det hÀnder. Efter besöket blev det hem till familjen och sen fick det bli lite mys. Middag och sen beslöt vi oss för att Äka in till akuten med Lilleman, dÄ han inte alls vill gÄ pÄ sitt vÀnsterben. Ingen kul kvÀll, men vad gör man inte för sina smÄ ;)

Fick vÀnta en stund, men gick ÀndÄ ganska snabbt, vi fick gÄ lite före i kön. Det blev ortopeden, röntgen pÄ det. De trodde de kunde va vaden dÄ man ofta stÄr pÄ en sÄdan fraktur. NÀr dottern hade spricka i foten/tÄn ville hon inte alls stÄ pÄ den. Men Lilleman han stÄr pÄ foten men vill inte gÄ. Men efter nÄgra timmar sÄ blev det minsann vÄr tur och sen fick vi vÀnta pÄ svar frÄn röntgen. Men hÀrliga mÀnniskor finns det minsann. Massa heder till "vaktmÀstaren" vilken skön lirare.

Ingen fraktur, inte ens en liten spricka sĂ„ hem och se om han börjar gĂ„. Annars in igen om nĂ„gon dag för gipsning i sĂ„ fall mot smĂ€rta. Inget annat ;) men vi hoppas pĂ„ det bĂ€sta. HĂ€mta dottern pĂ„vĂ€gen hem, sent i sĂ€ng men ack sĂ„ Ă€r det ibland. 

(null)



Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo