3;advent 🕯🕯🕯

Idag körde vi lite sovmorgon såhär tredje advent till ära. Frukost tillsammans hela lilla familjen, sen blev det lite små fix innan jag skulle hem till mamma och pappa för att hjälpa mammsen med sin nya telefon. Så sambon och barnen fick klara sig själva. Tog sin lilla tid med telefonen men gick ändå ganska smidigt får jag säga. Lite lunch på det också med lillebror på besök. Så hela familjen samlad på en och samma gång inte varje dag det händer. Efter besöket blev det hem till familjen och sen fick det bli lite mys. Middag och sen beslöt vi oss för att åka in till akuten med Lilleman, då han inte alls vill gå på sitt vänsterben. Ingen kul kväll, men vad gör man inte för sina små ;)

Fick vänta en stund, men gick ändå ganska snabbt, vi fick gå lite före i kön. Det blev ortopeden, röntgen på det. De trodde de kunde va vaden då man ofta står på en sådan fraktur. När dottern hade spricka i foten/tån ville hon inte alls stå på den. Men Lilleman han står på foten men vill inte gå. Men efter några timmar så blev det minsann vår tur och sen fick vi vänta på svar från röntgen. Men härliga människor finns det minsann. Massa heder till "vaktmästaren" vilken skön lirare.

Ingen fraktur, inte ens en liten spricka så hem och se om han börjar gå. Annars in igen om någon dag för gipsning i så fall mot smärta. Inget annat ;) men vi hoppas på det bästa. Hämta dottern påvägen hem, sent i säng men ack så är det ibland. 

(null)Kommentera inlägget

Kom ihåg mig?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo