Ute på tur 👶🏼👧🏼

Eftersom vi nu är lediga denna vecka. Så blev det en favorit i repris för dottern och sonen. Framförallt för dottern då sonen va så liten sist :) hehe men det blev en tripp med buss, tåg och tåg till barnens farmor och farfar. Sen en övernattning också ;) Det blev minsann en toppen dag, så spännande tyckte dottern det var att åka buss, men främst att åka tåg. Det är ju inte varje dag vi åker tåg precis. Inte buss heller, men det åker vi minsann oftare. Men det som nog var mest spännande var nog ändå att vi skulle käka lunch under vår resa. På tåg nr 1 som jag sagt till dottern. Sonen han sov hela bussresan, sen vaknade han lagom på tåget. Så där blev det lunch för alla tre på tåget. Sen dags att byta tåg, smidigt gick allt minsann. Smidigare än sist ;) hehe Sen ca 20 minuters väntan, men vi underhöll oss minsann. På tåget som bara skulle ta 15 min ca. Sen va vi äntligen framme.
 
Där blev det en promenad ner till barnens farmors jobb. Där vi inhandlade lite fika och dottern fick välja en bakelse :) spännande minsann. Sen promenerade vi hem til barnens farmor och farfar. Lite fika, sen massa lek och bus. Sen blev det fika, mumsigt värre. Sen lite mat på det god lax med tillbehör :) härligt! Synd att sambon inte va med ;) hehe Två trötta små troll somnade bums när det var dags att sova. Sen sov vi gott, innan det var dags att vakna, lilleman hostade lite på natten. men sen somnade han om mellan mig och dottern som delade säng.
 
Upp och en ny dag på G, det blev massa bus och frukost. Sen promenerade vi en sväng till en lekplats och myste i det härliga vädret :) sen hem och käka lunch innan det var dags att åka hemåt igen för oss. Det gick smidigt hem också, dock va första tåget sent så det var rätt in på nästa tåg när vi skulle hem. Trötta vart vi alla tre när vi kom hem men nöjda. Härligt med höstlov. 
 
(null)
 
 

Kommentera inlägget

Kom ihåg mig?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo