På äventyr 🚌🚊

För att idag har vi jag och barnen gett oss ut på äventyr kan man lugnt säga ;) hehe Packat vagnen och fixat en massa. Sen traskade vi till bussen för att åka till Lund. Under hela bussresan så snackade dottern med en mamma och hennes bebis. När vi skulle hoppa av bussen så säger mamman "Du Veija det var jätte trevligt att få prata med dig hela vägen och jag är så glad att jag valde att ta bussen och inte bilen. För hade jag tagit bilen hade jag ju inte träffat dig" Dottern blev lite generad men glad :) hehe Hopoade av bussen och traskade mot tåget som skulle ta oss till Helsingborg. Men hiss nr 2 ville inte funka så det fick bli att gå en omväg. Men vi kom på tåget minsann.

Nästan 45 minuters tågresa med mina små hjärtan var påbörjad. Lite smått kli i byxorna hade dottern. Men hon tyckte det vart spännande att åka tåg. Sen äntligen framme i Helsingborg :) av tåget och ja som vanligt dags att byta perrong ;) hehe men vad nu vagnen får inte plats i hissen!!! Vad gör vi nu, hinner tänka tusen tankar. I värsta fall får jag ta tåget tillbaka till Lund! Men ack skam den som ger sig, vi får la ta rulltrappan! I med båda ungarna i vagnen och upp för rulltrappan. Puhh turen hade vi att vagnen gick in i hissen som gick ner till nästa spår. Där fick vi springa längs hela perrongen för att hinna med tåget. 

(null)

Wohoo vi kom med tåget, en ner bajsad lillkille och en trött tjej. Ja tur bara tåget från Helsingborg till Bjuv tar 15 min. Av tåget och byta bajsblöja i värmen. Sen traska till barnens farmors jobb. Sen hem till svärföräldrarna :) där vi tillbringade eftermiddagen, kvällen och natten samt förmiddagen innan det vart dags att åka hem igen! En härlig tripp i värmen!


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo