Familjetur đŸšČ

Som jag nĂ€mt tidigare sĂ„ vart det sĂ„ att vi införskaffat en cykelvagn till familjen. Underbart att kunna cykla med hela familjen. Åh det kan man minsann sĂ€ga att vi gjorde denna eftermiddag/kvĂ€ll. DĂ„ vi packade cykelvagnen full med allt vi skulle ha. KylvĂ€skan fylld med dricka och lite gott. Sen trampade vi hela vĂ€gen till Lomma i hettan ;) hehe varmt vart det och svettigt. Men friskluft fick vi alla och vĂ€l framme i Lomma bestĂ€llde vi pizza som vi tog med ner till stranden och kĂ€kade. SĂ„ mysigt, hela familjen pĂ„ tur.

Dottern bara Àlskade det, nÀr vi packar saker för att ge oss ut pÄ Àventyr ;) hÀrligt minsann! Ett dopp i det blÄ blev det för sambon och dottern. Jag och sonen höll stÀllningen uppe pÄ filten. En mysig kvÀll med de bÀsta jag har, min familj. Cykelvagnen fick dessutom topp betyg av bÄde sonen och dottern. PÄvÀgen hem somnade sonen gott och dottern satt oh mös med min telefon en svÀng. Alla nöjda och tvÄ trötta förÀldrar som trampat ca 3mil pÄ cykel och 1,5 mil med cykelkÀrra efter ;) sÄ vÀlförtjÀnt tid pÄ soffan innan sÀngen.

Men man fÄr ju bara passa pÄ och njuta nÀr det Àr sÄnt hÀr vÀder och hela familjen Àr samlad. Att vi alla Àr lediga tillsammans och kan umgÄs. SÄ mysigt!

(null)

(null)

(null)


Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo