Vår Frank 🐶❤️

Man vet inners inne att denna dag ska komma. Men man vet inte när och tur är nog det. För fy f*nken vad det är hårt. Under dagen så har man fått uppdateringar om vår älskade Frank ❤️ Han mår inge bra och sen kom samtalet som jag försökt att förbereda mig på. Men som ändå blev tufft, att vår allas älskade Frankemannen ska få somna in idag! Hade redan bestämt mig för att jag ville vara med, min lille Frank ❤️ Jag som främst va hemma och tog handom honom när vi fick hem honom. Det var självklart att jag skulle vara vid hans sida när han somnade in. 9,5 fantastiska år fick vi tillsammans, från första stund var det ren kärlek. Det går inte att beskriva all denna kärlek, lycka, glädje som du vår älskade FRANK har gett oss alla. Stora som små, Kiwis bästa och enda kompis. Hon må va speciell, men ni älskade varandra. 

Jag kommer aldrig någonsin att glömma dig, nog för att jag inte bott hemma på några år. Men vårt hem var ditt andra hem. Alltid välkommen förutom när Kiwi löpte ;) Jag saknar dig till tusen och nästan  dagligen så tänker jag på dig i olika sammanhang. Vår allas Frankiboy ❤️ Fick i stillhet somna in den 22 december 2018! Med sin familj vid sin sida, jag vet att alla djur är ett lån. Men fy f*n vad tungt det är, men ingen ska lida inte ens ett djur!

JAG ÄLSKAR DIG FRANK 🐶❤️ Alltid i mitt hjärta, min första hund! Du kommer alltid ha en speciell plats hos mig! Nu slipper du de onda och nu kan du springa fritt tillsammans med min älskade farfar som du aldrig hann träffa tidigare! Nu är ni tillsammans det vet jag.

(null)



Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo