2️⃣0️⃣1️⃣8️⃣ ⭐️

Då vart sista dagen här på detta år. Ett år som har gett oss både det ena och det andra. Ett år med positiva och mindre positiva besked. Januari som innehöll sjukhusbesök då dottern blivit nerknuffad från lekställningen på förskolan. Jahapp besök på akuten som visade att hennes arm var ur led och bruten. Gips i fyra veckor! Februari började med avgipsning för dottern och med att vi plussade på stickan den 3/2 :) hehe underbart, vår älskade dotter skulle få ett syskon om allt gick som planerat. Många besök hos MVC och specialister blev det framöver. Mars och vi hade fortfarande snö usch fy :/ inget för mig minsann. Men massa mys med nära och kära blev det. Sen kom April och dottern fyllde 3 och vi berättade för alla våra nära och kära att vi hade en bulle i ugnen ;) Vår älskade dotter blev som sagt 3 och våren började komma så smått.

Det blev plötsligt väldigt varmt :) vilket vi diggar ;) Sen blev det Maj månad och vi hade nu passerat merän halva tiden för denna graviditet. Som om inte det var nog så vart det den varmaste sommaren sedan urminnes tider ;) men gött va det!  Fixardag på dotterns förskola och där gick jag med magen i vädret. Så vart det Juni månad, som innehöll mer sjukhusbesök, urinvägsinfektion för mig och sjukgymnast för dottern. Men bara rutinbesök för dottern. Bad, kalas och massa annat blev det denna sommar. En sväng l Danmark med släkten för att fira morfar och lillebror som blev 25! Vi fick veta vad det var för en "liten" en som låg i magen. Det skulle bli en lillebror :) underbart. Höggravid och varmt vart det men bada det avstod jag minsann. 

Juli här och än jobbade man på. Hade som mål att jobba Augusto ut. Hehe blev ultraljud igen och det fick vi göra 4 gånger för lilleman där inne va stor. Så får la se, 32% över låg han vår bebis där inne. Augusti här och vips så vart det dags att gå på semester och föräldrarledighet. Bebis vart beräknad till oktober men icke det blir en septemberbebis. Det sa jag från början! Massa mys med nära och kära. Spännande så här länge har jag aldrig varit gravid förr ;) hehe dottern hade ju lite bråttom ut. Men vi fick planerad igångsättning den 17 september och nu var september här! Lite handboll hann vi också med ;) Men igångsättning blev det, men lilleman tittade ut den 18 september! Det blev inte som vi tänkt och vi fick ligga på Neo även denna gång ;) men bara 9 dagar!

Så vart det Oktober, men det blev en septemberbebis ;) denna månad blev det Knatteskutt för dottern och massa bebismys. Även lite höstlov hann vi med :) Sen Nuvember, besök på Vellingeblomman, mys hemma och lilleman växer. HLR-kurs för barn blev det också. Fixa och trixa inför julen, snart december här! December här sista månaden på året som kom att bli en ganska tråkig månad ändå :( vår älskade Frank blev sjuk och vi tvingades ta det svåra beslutet om att låta honom somna in :( den 22 december tog vi farväl. En av de hemskaste dagarna i mitt liv. Men får trösta mig med att han slipper lida och det var rätt beslut. Vi firade jul och fick snö den 23-24 december! Det var vår älskade Frank som fixade det. Nyår här och den slutade inte som planerat den heller. Min farmor skulle komma hit till oss. Spela bingo och äta räkor men hon gick oh trillade. Så fick bli ambulans också. Men fick ändå en nyår med min familj! Nu välkomnar vi 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣😉❤️

(null)




Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo