Skrylle 🌳

En liten söndagsutflykt med familjen :) det vart minsann inte igÄr som vi vart i skogen! Men idag blev det av, jag passade pÄ att övningsköra dit, gick fint minsann. Sen blev det skogspromenad med hela familjen. Vi hade lurat med oss mormor, morfar, farmor, farfar och morbror Johan ;) MullespÄret blev det dagen till Àra, dottern uppskattade detta mest av alla. Tur vi tog den lilla/gamla vagnen dÄ det verkligen var en skogsrunda. DÀr vart ingen sandad stig hehe Men vi tog oss runt.

(null)

Sen efter skogspromenaden satt det minsann fint med vÄr medhavda fika ;) massa bullar och pÄlÀgg. Gottigottgott, det Àr minsann nÄgot speciellt med att Àta utomhus. Speciellt nÀr det Àr lite sÄdÀr smÄ kallt eller vad man ska sÀga. Alla Ät och vi hade det trevligt. Efter maten sen blev det Ànnu en liten tripp till skogen.

(null)

Men den hÀr turen gick i lekenstecken. BÄde stora och smÄ uppskattade detta. Att röra lite mer pÄ sig innan det vart dags för lite mer fika. De "vuxn" vart sugna pÄ kaffe ;) hehe sÄ det blev kaffe och kaka innan det vart dags att Äka hem med tvÄ trötta barn. Ja, Àven tvÄ trötta förÀldrar ;) hehe men en hÀrlig dag i skogen fick vi!

(null)

(null)




Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo