Besök på mormors jobb!

En liten utflykt idag med barnen och vagnen blev det. Packa vagnen och traska till bussen. Som skulle ta oss till Lund :) Hoppade av bussen och dottern hon tyckte det vart konstigt att vi hoppade av där vi gjorde. Men det var inte så konstigt vi skulle bege oss till mormors jobb. För att luncha lite med henne i det fina vädret. Puhh så varmt det vart idag, över 30! Men man ska inte klaga. Det blev minsann en promenad kan man säga. De hade nämligen stängt av en väg med vägarbete så ja det tog en stund innan vi vart framme. Men vi kom ändå före mamma. Hehe men vi kröp in i skuggan. Det blev en mysig lunch minsann. Mätta blev vi också :)

(null)

Efter lunchen med bästa mormor/mamma blev det en promenad genom stan. Men beslöt oss för att gå i de gamla gränderna/gatorna där är så mysigt på sommaren. Härligt minsann, så kunde såklart inte motstå dessa fina rosor vi såg påvägen. Så ett litet stopp blev det för att föreviga dem. Sen traskade vi vidare till Stadsparken. 

(null)

Framme i parken och vi landade på lekplatsen en stund, men den stunden blev kort minsann. Då det vart så varmt, så man orkade ju inte göra någonting minsann ;) hehe så vi bestämde oss för att gå och köpa glass i stället jag och dottern. Så det blev glass i skuggan och lilleman fick också smaka. Sen tog vi bussen hem i värmen.

(null)







Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo