Hej då 👋🏼

Ännu en stor dag är det idag, för snart är det påsk och denna vecka har vi lite PÅSKLOV här hemma. Vi myser och ska hitta på lite roligheter minsann. Bland annat så vart man ju tvungen att prova en av alla presenterna man fick igår när man hade kalas. Slime är något som är popis här hemma hehe ;) så efter frukost åkte det fram minsann. Spännade tyckte dottern. Efter en stunds lekande så beslöt vi oss för att göra slag i saken som vi pratat om några dagar.

Dags att lämna bort napparna. Ett stort steg minsann, nu skulle man bli stor på riktigt. Sagt och gjort det var Påskharens bebisar som skulle få napparna. Hela 3 stycken ;) i med dem i ett påskägg som vi la i trädgården till påskaharen. Nu bara vänta och hoppas på att han hämtar det och vem vet man kanske får en belöning. Jajemen vips så var ägget med nappar borta och där stod ett stort paket med ett brev. Från påskaharen och hans bebisar.

Så glad och så stolt tjej vi hade här hemma :) nu återstod det bara till att se hur det skulle gå på kvällen ;) men det får gå som de vill. För napparna finns inte kvar de är hos påskharens bebisar.

(null)


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo