Vankar fram 🩆

Idag hĂ€nde det, jag och dottern tog en lite lĂ€ngre promenad, det var Ă€ndĂ„ sĂ„ fint vĂ€der :) gĂ€ller att passa pĂ„! Dessutom fĂ„r man passa pĂ„ nĂ€r det kĂ€nns hyfsat i bĂ„de rygg och mage. Än om man vankar fram haha :) men det kommer ju snart nĂ„got helt speciellt utav detta. SĂ„ lite fĂ„r man la kĂ€mpa, det kommer bli sĂ„ fantastiskt. Jag lĂ€ngtar till förlossningen :) det har jag i och för sig gjort sedan dag ett. Tror det eller ej, min sambo tycker jag Ă€r hel knĂ€pp, nĂ€r jag sĂ€ger att jag fĂ„r gĂ„shud och blir alldeles pirrig i kroppen nĂ€r jag tĂ€nker pĂ„ att föda :) sĂ„ Ă€ven nĂ€r jag kollar olika BB-program pĂ„ Tv dĂ€r de ska föda!

Jag och dottern har kollat pÄ x-antal avsnitt och program nÀr de föder barn. Dottern Àr ocksÄ intresserad och frÄgar en massa hela tiden :) hehe sÄ söt. Hon frÄgar om lillebror ocksÄ ska komma ut sÄ ocksÄ vidare! Hehe blev iaf en tur till ankorna idag för att mata de. IgÄr gick vi hela familjen till City gross gick bra med mage och rygg.

Det blev minsann en tur till idag :) hela familjen traskade till HemmakvÀll för att köpa godis dÄ denna mamma va sugen. En dotter som fÄtt lite förhöjd temp :( men hoppas det försvinner! Snabbt, för nu Àr det helg och hela familjen ska bara mysa och ladda upp inför kommande vecka som kommer innebÀra massa spÀnnande saker!

(null)



Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo