SĂ„ redo đŸ‘¶đŸ»

För att det Àr snart dagen med stort D, vi fick ju ett datum för igÄngsÀttning. Inget nÀrmre Àn den 17 september, vilket Àr pÄ mÄndag :) sÄ spÀnnande! Hoppas dock att han kommer innan eller hÄller sig dÀr inne tills den 18 :) sÄ han kan fÄ en egen födelsedag. DÄ farfar fyller Är den 17 :) haha men det fÄr bli som det blir. Han tittar ut nÀr han Àr redo! Men kÀnns ÀndÄ bra att vi fÄtt ett datum. Men det enda Àr att vi inte kommer kunna Äka in pÄ morgonen pÄ mÄndag dÄ vi inte kan lÀmna dottern pÄ förskolan eftersom hon har feber. Min mamma Àr förkyld ocksÄ vidare.

SÄ kommer fÄ ringa till förlossningen pÄ mÄndag och sÀga som det Àr! SÄ fÄr vi se om vi fÄr Äka in pÄ eftermiddagen eller den 18 i stÀllet. Har ju hört att det kan ta ett tag innan allt startar nÀr man blir igÄngsatt. SÄ blir det att vi Äker in den 17 sÄ hoppas ja han hÄller sig dÀr tills den 18 ;) haha som min kÀra kollega sa "Smart drag av dottern att bli förkyld, för att fÄ lite mer egen tid innan lillebror kommer" haha söta unge! Nu laddar vi batterierna :)

BÄde jag och lilleman Àr redo för att trÀffas för första gÄngen, ja Àven din pappa Àr redo :) sÄ otroligt spÀnnande detta Àr! TÀnk nÄgon gÄng i nÀsta vecka sÄ Àr vi fyra i vÄr familj, ja fem om vi rÀknar hunden ;) vilket man kanske gör ibland!

(null)



Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo