PĂ„ plats đŸ‘¶đŸŒ

DÄ var dagen med stort D hÀr, den 17 september Àr datumet vi fÄtt för igÄngsÀttning. Allt var planerat, nÀr de skulle ringa dÄ skulle jag lÀmna dottern pÄ förskolan, farmor hÀmta. Mormor och morfar eller morbror gÄ med vovven. Men ack dottern förkyld och hade feber. SÄ icke kunde vi Äka in pÄ förmiddagen nÀr de ringde. Fick sÀga som det var. De skulle dÄ ringa pÄ eftermiddagen samma dag. SÄ fick vi se om det blev idag eller imorgon. Klockan blev 15.00 och telefonen ringde :) vi var vÀlkomna sÄ fort vi kunde! SÄ det blev till att packa det sista, sen blev vi körda till förlossningen!

PĂ„ plats och sĂ„ redo :) dottern i bilen pĂ„vĂ€gen dit! SpĂ€nnande att lillebror snart skulle komma till oss. För nĂ€sta gĂ„ng vi skulle ses sĂ„ var mammas mage borta. Det var lite konstigt minsann. Men hon var glad och nöjd att fĂ„ umgĂ„s med farmor. SĂ„ dĂ„ var det bara till att trycka pĂ„ klockan in till förlossningen. Fick vĂ„rt rum och sedan vĂ€nta en stund. Klockan 17.30 blev vi igĂ„ngsatta med första shotten ;) sen varannan timme! 

PÄ natten hade jag lite förvÀrkar. Men inget större, kunde ÀndÄ sova hyfsat, trots man skulle dricka en shott varannan timme! Men vips sÄ var klockan över 12! Lillebror skulle fÄ en egen födelsedag :)

(null)


Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo