Neonatal...

När det inte riktigt blir som man tänkt sig för andra gången. Nog för att lillebror inte hade bråttom ut och stannade så att han räknas som fullgången 37+1 valde han att titta ut. Men med lite komplikationer, han hade lite jobbigt att andas själv. Gav aldrig ifrån sig det där typiska klara skriket när han kom ut. Sambon fick klippa navelsträngen och jag fick ha honom på bröstet en kort stund. Sen fick de tillkala personal från Neo. Det blev genast fullt med folk i rummet. Som när dottern föddes :) en konstig känsla. Men mitt i detta så var både jag och sambon lugna! 

Men det blev så att lilleman och sambon fick åka upp till Neonatal och jag stanna kvar där nere ett tag. Sen fick sambon hämta mig och sakerna efter lite fika. Upp en våning och vi hade fått samma rum som sist men inte samma plats. Ja, det var ju bara till att gilla läget även denna gång. Kände igen sig och man kände igen en del av personalen!

(null)

Det kändes konstigt att behöva ligga inne på sjukhuset igen, på samma avdelning som sist. Men denna gången var det annorlunda. För hemma väntade en förväntansfull storasyster. Men som inte fick träffa sin lillebror direkt. Men kändes ändå bra att de hade koll på honom och allt skulle bli bra. Men fy tusan vad man saknar denna tjej! Bara varit ifrån henne i 2 dagar men det känns som en evighet!

(null)



Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo