Livet...

Livet just nu, ja det påminner inte om den där vanliga vardagen för en nybliven mamma. Allas liv är olika, men att spendera sina dagar i sjukhusmiljö det går nästan inte att beskriva. Att man inte kan göra det lite trevligare. Så som lite färg här och där. Nog för att allt ska vara stilrent men de kunde varit olika färger i rummen så det inte blivit så tråkigt och stelt överallt :/ 

Det är nästan lite komiskt minsann, två förlossningar som varit så olika men som resulterat i två fantastisk barn. Men som minsann inte kan pricka in sig på listan över "normala" förlossningar. Men vad gör la det när allt gått bra och vi har vår lilla familj med våran egen historia. När vi låg inne med dottern och hon kom till världen skrev jag en rosa bok till henne. Om vår resa på neo också vidare. Man tror man kommer ihåg, men man glömmer mycket, så "kul" att ha denna bok. Håller därför på att skriva en till lilleman också :) en röd och svart bok blir det för honom med hans resa.

Så kan både vi och dem själva läsa de när de blir stora. Kul att ha tycker i alla fall jag ;) får se hur kul de tycker det är :) Men det får tiden utvisa minsann!

(null)



Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo