Lillebror đŸ‘¶đŸŒ

Dags att krysta för kung och fosterland :) sÄ hÀftigt! Kunde kÀnna igen kÀnslan nÀr dottern föddes, sen att det höll i sig lÀngre denna gÄng. Kommer inte exakt ihÄg hur lÀnge jag krystade, men byte av personal hann vi med mitt i allt ;) haha fick samma som va dÀr nÀr vi skrevs in! Lite komiskt för barnmorske studenten hon var med nÀr vi vÀntade dottern, nÀr vi trÀffade min barnmorska dÄ hade hon praktik i lilla Staffanstorp ;) Lite komiskt att hon kom ihÄg oss och att hon nu var med och förlöste lillebror!

Sista 45 minuterna struntade jag i lustgasen, den va mest i vÀgen. Efter att ha bytt stÀllning nÄgra gÄnger. SÄ var han pÄvÀg ut, kunde kÀnna hans huvud, fullt med hÄr! Lilleman ploppade ut 15.51 den 18 september :) oÀndlig kÀrlek 4040g och 54cm lÄng stor kille! Lite skillnad mot storayster! Fick mysa en pytte stund, sen fick de komma specialister dÄ han inte andades riktigt som han skulle. SÄ det fick bli en svÀng till Neo Àven denna gÄng för oss. Lilleman och sambo fick Äka upp till Neo. Sen fick jag ligga kvar, moderkakan skulle ju ut.

Detta moment hade jag nÀstan fasat för, eller inte fasat. Men vet att det tog lite tid med dottern, sÄ Àven denna gÄng. Fick akupunktur, de klÀmde, tryckte och hade sig. Men tillsist kom den ut, men de fick hÄlla pÄ ett tag. Sen skulle de sys, tog lite tid. J*Àvla bedövnings spray, usch fy de vÀrsta med att föda barn. Sen Àven bedövning med spruta! Sen sydde de, men bedövningen hann slÀppa. De frÄgade om de kÀndes och erbjöd mig lite mer spray. Ehh nej tack bara sy! Haha

(null)

Sen blev det en kort vila, lite lagom snurrig i bollen var man vid det hĂ€r laget kan jag sĂ€ga. Hade inte riktigt hĂ€ngt med pĂ„ att lilleman nu var ute frĂ„n magen och att han var hĂ€r hos oss. Söta lilla unge, tĂ€nk tvĂ„ underbara barn har vi nu skapat! SvĂ„rt att förstĂ„, sen blev det lite fika för oss :) de satt fint! Kort dĂ€r efter blev det att Ă„ka upp till lilleman. Man kĂ€nde igen sig minsann, samma rum men en annan plats! 

(null)




Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo