Ni två 😍

När det inte finns något bättre än mina barn. Det finns inget som slår tiden jag får spendera med er. Det bästa som finns, det bästa som någonsin har hänt mig. Det är att få bli mamma, att jag fått bli just er mamma min älskade dotter Veija och min älskade son Vegas. Finns inte ord som kan beskriva vad jag känner för er. Kommer aldrig någonsin att kunna beskriva med ord min kärlek till er. Kommer gå igenom eld och vatten för er. Precis som jag alltid kommer att vara storasyster, dotter så kommer jag från den 15 April 2015 att vara det bästa som finns MAMMA! 

Dagen till ära så hämtade vi storasyster på förskolan och då hade vi med oss lite mellis till henne :) lagom nöjd då vi skulle gå till affären efter förskolan. Så det blev mellis påvägen ;) underbart väder. Sen blev det en sväng till lekplatsen också. Innan vi gick hem för att mysa innan sambobo kom hem.

(null)

En mysig dag och eftermiddag :) man får ju passa på att vara ute när det är så fint väder! Underbart minsann med fint väder. Åh lilleman han trivs i sin åkpåse i vagnen. Lägger man han där i och packar in honom så tar det inte många minuter innan han sover gott en stund. Än om han är vaken ganska mycket nu på dagarna. Men vad gör det, när man sen får sova ca 8h varje natt :) bortskämd är man minsann. Men som synes en trött kille här hemma ikväll.

(null)


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo