RUL đŸ‘¶đŸ»

En stor dag för vĂ„r lilla familj, tid för RUL :) spĂ€nnande och att vi ska fĂ„ se vĂ„r andra guldklimp för andra gĂ„ngen :) spĂ€nnande. Vi hade ju beslutat att ta reda pĂ„ könet denna gĂ„ng. SĂ„ lite spĂ€nd över det var man allt. Huvudsaken Ă€r ju naturligtvis att bebis Ă€r frisk och mĂ„r bra. NĂ„got sena var de inne pĂ„ ultraljudsavdelningen, men sĂ„ var det Ă€ntligen vĂ„r tur. Full av förvĂ€ntan och spĂ€nning sĂ„ la jag mig dĂ€r pĂ„ britsen. Åh dĂ€r va bebis, det Ă€r en sĂ„dan hĂ€ftig kĂ€nsla att fĂ„ se bebis dĂ€r pĂ„ skĂ€rmen och det var minsann en envis liten en. Som inte var sĂ„ samarbetsvillig precis. Skulle ligga pĂ„ mage och kura ihop sig.

Men visade tydligt att allt var toppen genom att göra tummen upp :) hehe hÀftigt, öppna munnen och snurra runt. Men inte samarbeta, det Àr bra man ska ha en egen vilja. Jag fick göra en hel del för att bebis skulle vÀnda sig ocksÄ. Dricka vatten, skaka rumpa, gÄ pÄ toa och göra övningar. SÄ tillsist 1 h tog allt. SÄ fick de bilder pÄ allt de skulle och lite till. Det var naturligtvis en doktor som utbildade sig som skulle ha bilder till sin utbildning.

Lite dÀrför det tog en sÄdan tid! Haha men en frisk lite bebis, eller ja den va inte sÄ liten. De tyckte snarare att bebis va stor för att "bara" vara vecka 19+1 sÄ! Men vi fick inget nytt datum, sÄ 7 oktober stÄr kvar men det kan bli en september bebis! Vilket jag sagt frÄn början! Men om allt gÄr som planerat sÄ kommer det komma en frisk lillebror till vÄr familj i september/oktober :) vilken lycka! Som synes pÄ bilden har vi en stolt blivande storasyster hÀr hemma!


(null)



Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo