Kakleverans đŸȘ

Det Ă€r minsann inte varje dag man fĂ„r kakleverans minsann :) men efter vĂ„rt bak sĂ„ blev det till att ta en svĂ€ng till min Ă€lskade farmor och fika lite. SĂ„ Ă€ven lĂ€mna lite nybakat ;) glad blev hon minsann och goda blev kakorn. Det Ă€r lĂ„ngt ifrĂ„n alla som fĂ„r uppleva denna kĂ€rlek och Ă„ldersskillnad som faktiskt Ă€r pĂ„ Veija och min farmor! Farmor blir 91 Ă„r i sommar och dottern fyller snart 3 :) tĂ€nk det skiljer 88 Ă„r! Det Ă€r galet minsann och för att inte tala om deras kĂ€rlek 💕 FĂ„ ord kan beskriva det som de har tillsammans. De behöver bara se varandra sĂ„ skiner bĂ„da upp. Man ser det i deras ögon.

Är tacksam för att bĂ„de min farmor, mormor och morfar fĂ„tt/fĂ„r uppleva min dotter. Att man har kunnat ge dem den glĂ€djen. En extra bonus i livet. Ibland undrar jag hur det hade varit om Ă€ven min farfar fĂ„tt trĂ€ffa dottern, jag vet att hon hade varit bortskĂ€md nĂ„got delux hos honom. För det var jag, den enda flickan! Men det lĂ€r vi aldrig fĂ„ veta, men vi fĂ„r glĂ€djas Ă„t det vi har och det vi hade tillsammans jag och farfar ❀ ett speciellt band! 

Efter besöket hos min farmor och fika dĂ€r sĂ„ blev det en promenad hem till mormor och morfar som var lite skruttiga efter förkylning ocksĂ„. Även dĂ€r levererade vi lite kakor! De blev sĂ„ glada och uppskattats var det minsann. Dottern tyckte det var lite konstigt att vi inte skulle gĂ„ in till gammelmormor och -morfar ;) men hon förstod efter ett tag!

(null)


Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo