UrinvĂ€gsinfektion 😖

Som nÀmndes tidigare sÄ har jag fÄtt UVI :/ inget kul alls. Var först hos barnmorskan i tisdags förmiddag för att lÀmna ett urinprov som skulle skickas ivÀg! Hade dÄ inga större bekymmer, merÀn att det lukta konstigt emellanÄt nÀr jag gick pÄ toa. Men pÄ onsdagkvÀll sÄ fick jag liksom lite ont vid urinblÄsan. FrÄn och till sÄ vi beslöt oss för att Äka in till KK akuten i Lund. Dock ingen dÀr, men fick veta att det var till Förlossningen vi skulle vÀnda oss. Som sagt fick komma in pÄ ett rum, blev uppkopplad och de hittade bebis hjÀrtljud direkt. Men de hade sagt att det kunde va klurigt att hitta i den veckan dÄ de fortfarande Àr sÄ smÄ och kan lÀgga sig lÄngt in och ner.

Puhh kunde man pusta ut en gĂ„ng i alla fall. Bebis mĂ„dde bra, dock var jag inte orolig för det. DĂ„ jag som sagt hade ont över urinblĂ„san. Fick sĂ„klart lĂ€mna urinprov, men det visade inget. Men nĂ€mnde att jag lĂ€mnat ett prov igĂ„r som skickats till Lund. SĂ„ de skulle gĂ„ och kolla det. Kom tillbaka för att kolla blodtrycket som var bra. Det gjordes dessutom tvĂ„ gĂ„nger ;) haha blev nĂ„got missförstĂ„nd. 

Sen tog det ett tag innan lĂ€karen kom in och kĂ€nde pĂ„ magen och konstaterade att det var UVI det hade mitt prov frĂ„n igĂ„r visat! SĂ„ fick antibiotika direkt ;) skönt! Sen kunde vi Ă„ka hem för att sova :) lagom trötta. I sĂ€ng kom vi 01.30. VĂ€ktes av min barnmorska dagen efter som hade fĂ„tt provsvaren och dĂ€r visade det som jag redan visste UVI. Haha sĂ„ hade fĂ„tt dubbel antibiotika utskriven. Men fick ju berĂ€tta att vi va inne igĂ„r. 

(null)


Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo