Skolavslutning 🌾

För att idag som alla andra onsdagar sÄ var man uppe innan tuppen. Hade ju fördelen att öppna pÄ jobb, trots att det var skolavslutning idag sÄ var det skönt att börja tidigt! För man vet att man sedan kan sluta tidigt. För dÀr lÀr inte vara sÄ mÄnga barn kvar. SÄ dÀr satt jag sjÀlv i 30 min innan de första barnen kom :) hehe Skönt med en lugn morgon för mig och bulan. Sen ringer sambon typ 40 min efter man börjat. "Ehe nog för att det Àr sÀkert att larma nÀr man gÄr, men du behöver kanske inte larma nÀr vi Àr hemma" haha jag hade alltsÄ slagit pÄ larmet nÀr jag gick! Haha sÄnt som hÀnder.

(null)

Det blev i alla fall en fin avslutning, trots regnet som kom dĂ€r pĂ„ morgonen. Vi som planerat att gĂ„ ut en svĂ€ng efter avslutningen i klassrummet. För att lĂ„ta barnen springa av sig lite innan alla skulle in i gympasalen. Men ack det fick bli lite mingel dĂ€r innan i stĂ€llet. Men det skötte dem bra fĂ„r jag sĂ€ga minsann, lite impad dĂ€r. Vi fick naturligtvis som vi alltid brukar fĂ„ en liten avslutnings present frĂ„n klassen. En rolig och annorlunda sĂ„dan i Ă„r, presentkort pĂ„ Lomma Glassfabrik :) toppen! Ännu en anledning till att ta oss till Lomma hela familjen och kĂ€ka glass. Har faktiskt inte provat deras glass innan.

En fin avslutning blev det minsann, men varmt var det i salen med alla förĂ€ldrar och barn. VĂ„rt framtrĂ€dande var kanske inte pĂ„ topp, men barnen hade kul i alla fall. SĂ„ det fĂ„r vi vara nöjda över. Sen blev det lite lunch. Gott, sĂ„dĂ€r lagom hungriga jag och bulan. Vi var ju uppe tidigt och sedan tidig frukost. SĂ„ det satt fint med lunch. Efter det blev det lite glass och jordgubbar för personalen. Sen vankades fritids för de som var kvar. Endast 6 barn pĂ„ vĂ„r avdelning. SĂ„ vi smög in till ettorna. 
(null)

Hem efter jobb och ta en dusch. Sen blev det en stunds vila innan det var dags att hÀmta dottern. Sen bara slappa innan man fick fixa sig lite dÄ det var dags att fara till kollegan. För lite gemensam middag pÄ kvÀllen :) alltid lika trevligt! Hela 8 av 10 pÄ plats, sÄ det var en trevlig kvÀll mÄ jag sÀga. Lagom trött nÀr man gÄtt upp 05.00 och var hemma 22.30 bom i sÀng 22.40!

Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo