Mysdag 💕

Lite ledigt igen, skönt med tvÄdagars arbetsvecka minsann, skulle man haft oftare. Speciellt nu nÀr man har bulan! Men fÄr ta dag för dag, ibland kÀnns det svÄrt att tÀnka sig att efter semestern ska jag jobba igen 3,5 vecka typ! Men vissa dagar kÀnns det super och som en sjÀlvklarhet. Men mÄlet Àr att jobba augusti ut! SÄ fÄr vi se men hoppas. Idag Àr det torsdag och det har snart gÄtt Ànnu en vecka. Tiden gÄr fort minsann, idag har vi hunnit med lite sovmorgon. En tur till Lidl för att köpa lite smÄtt och gott. Blev en hel melon! Nöjd dotter hehe ja Àven mamma. Sen en svÀng pÄ lekplats, innan vi traskade hemÄt igen för att baka en smulpaj.

Det blev smulpaj med rabarber och nektariner :) mumsigt minsann. Sen lite vila pĂ„ det, innan svĂ€rmor kom med lunch och det sedan var dags för ett besök hos barnmorskan. Allt va fint med bulan/lillebror magen hade vĂ€xt bra. Hon trodde Ă€ven att lillebror redan vĂ€gde 1000g dĂ„ det Ă€r en "stor" bebis dĂ€r inne. Hehe kĂ€nns Ă€ndĂ„ bra minsann, om han skulle fĂ„ för sig att ha brĂ„ttom som storasyster. Sen lovade barnmorskan mig en remiss för TV-ultraljud sĂ„ vi vet exakt hur stor bebis Ă€r dĂ€r inne. 

Skönt med ett extra besök hos barnmorskan innan hon gĂ„r pĂ„ semester. NĂ€sta gĂ„ng Ă€r det dags att lĂ€mna ett extra urinprov sĂ„ man kan se om uvi har försvunnit, sen Ă€r det glukosbelastning som Ă€r pĂ„ schemat! Hoppas att det gĂ„r bra som sist. Efter barnmorskan blev det hem för lite fika med mamma och svĂ€rmor som var hemma hos dottern. En mysig eftermiddag, med massa lek och bus. Fint vĂ€der var det ju dessutom denna torsdag.

(null)



Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo