Midsommarafton đŸŒŒ

Ännu en högtidsdag :) Midsommar Ă€r det idag, dagen till Ă€ra. Som vi brukar sĂ„ tar vi denna dag med ro och har en lugn dag. Förra Ă„ret var vi i Bjuv hos svĂ€rförĂ€ldrarna, sĂ„ detta Ă„r fick de komma till oss. Men innan det var dags för midsommarfirande sĂ„ blev det frukost hos bĂ€sta mamma och pappa. Mysig att starta dagen lugnt, sen Ă€ta sen frukost! Glada blev de för blommorna ;) hĂ€rligt! Sen efter en hĂ€rlig frukost for vi hem till hunden och efter en stund kom svĂ€rförĂ€ldrarna. DĂ„ var det dags för mer fika :) hehe men gott var det!

Efter fikan traskade vi ner till Baldershage, dĂ€r det var sĂ„ng och dans runt midsommarstĂ„ngen. Precis som nĂ€r jag var liten. Men jag var sĂ„ sjukt kissinödig sĂ„ fick springa i panik till nĂ€rmsta toalett, som dessutom egentligen inte var till utlĂ„n. Men fick snĂ€llt lĂ„na den! Tur var det, annars hade jag fĂ„tt sĂ€tta mig i nĂ€rmsta buske, för sĂ„ akut var det! Dottern fick dansat runt stĂ„ngen med bĂ„de farmor och mormor :) vi trĂ€ffade mamma, pappa min moster och hennes man dĂ€r. SĂ„ satt dĂ€r och snackade en stund. TrĂ€ffade Ă€ven en gammal kollega! 

Sen traskade vi hemĂ„t för att njuta ute i det fina vĂ€dret. Sen blev det dags att förbereda maten. För mat i magen det skulle vi ha! Klassisk midsommarmat bjöds det pĂ„ i vĂ„rt kök! En hĂ€rlig dag, efter maten blev jag sĂ„ trött sĂ„ jag satt nĂ€stan och somnade vid bordet. Hade ju inte sovit middag ;) haha la mig 10 min pĂ„ soffan. SĂ„ skönt! Sen blev det dags för efterrĂ€tt :) sen landade vi i soffan och sedan sĂ€ngen! 

(null)


Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo