Danmark - Dag 2 đŸ‡©đŸ‡°

Efter en skön natt med vÀlbehövlig sömn, sÄ ringde klockan. Puhh man trodde inte det var sant, redan dags att börja vakna. SÄ Àr det nÀr man ska ha frukost alla som Àr med nÄgorlunda samtidigt! Fick sova hela natten, vaknade till en nÀr dottern frÄgade efter sin napp. Söta unge! Sen sov vi hela natten. Frukost stod pÄ schemat och dottern njöt! Sen fick vi fixa till oss, för sen skulle vi hÀmta bÀsta lillebror vid tÄget, innan det var dags för Äktur med bÄt. PÄ en av de tvÄ sjöarna som lÄg i Sorö! En helt fantastisk dag, en hÀrlig bÄttur. Alla nöjda och glada. Dottern fick doppa tÄrna i vattnet, sen blev det picknick i det gröna med alla hÀrliga mÀnniskor.

Gott med lite mat, ett tag sedan man Ät frukost haha Jag och Bulan Àr vana vid lite mer mat fÄr man ju sÀga. VÀdret var i alla fall pÄ vÄr sida :) hÀrligt vÀder hela dagen, det blev bad för de som ville det vid picknicken. Dottern invigde sin fina baddrÀkt :) hon bara Àlskar att bada! SÄ Àven jag, men det fick bli till att bara bada benen. Innan vi Äkte bÄt sen blev det hela Veija i sjön :) hÀrligt!

En stunds vila pĂ„ hotellet efter vĂ€lbehövlig dusch. Innan vi skulle Ă€ta middag pĂ„ hotellet. TrĂ€ff för bubbel och firande av bĂ€sta morfar samt lillebror. Sen blev det till att vĂ€nta pĂ„ dukningen för de var inte klart. DĂ„ upptĂ€ckte vi att det tjöt ett brandlarm, sĂ„ jag började noja efter min plattĂ„ng om den va utdragen. SĂ„ vi gick för att kolla vĂ„rt rum jag och Veija. DĂ„ mötte vi en i personalen som frĂ„gade om vi visste vem som bodde pĂ„ rum 206. Ehe ja det var mina förĂ€ldrar :) hehe deras brandlarm hade gĂ„tt. Men det var antagligen deras vĂ€ckarklocka  som utlöst det. Fick följa med in och stĂ€nga av klockan ocksĂ„.

Sen blev det Àntligen förrÀtt :) gott jag Ät lax! Sen tog det en faslig tid med huvudrÀtten. Vi fick vÀnta och vÀnta! Men nÀr den vÀl kom sÄ var den super god, mÀtt blev man det med. Sen satt vi hur lÀnge som helst och vÀntade pÄ dessert. SÄ vi kom ju sent i sÀng fÄr jag sÀga. Puff sÄ somnade bÄde jag och dottern minsann. Efter en fullspÀckad dag med alla nÀra och kÀra.

(null)




Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo