Danmark - dag 1 đŸ‡©đŸ‡°

Det Àr fredag och man Àr ledig! Men man fick ÀndÄ kliva upp efter klockan ;) hehe sÄ Àr det nÀr man ska pÄ minisemester med hela tjock slÀkten! Packa det sista och sen blev vi hÀmtade vid 08.30. Sen samling hos bÀsta mormor och morfar. Sen bar det av mot Danmark! Första stoppet blev lite förtÀring i flytande form för de som skulle ha det. Sen for vi vidare för lite lunch innan vi kunde cheka in pÄ hotellet. Det blev en fantastisk lunch i Ringsted, pÄ resturang Café Vivaldi :) mÀtta som vi alla blev sÄ Äkte vi mot hotellet eller tÀltet som Veija sa ;)

Fick vÄra rum, lÀmnade vÀskor och sedan var det dags för lite vÀlkomsfika :) en god kaka! Efter det lite egentid med vad man nu ville. Vi var nÄgra stycken som traskade ner till sjön för att utforska och nÄgra som badade :) hÀrligt vÀder och fin sjö! Veija njöt av att fÄ doppa sig, dock inte sÄ barnvÀnligt vid vattnet sÄ fick bli ett dopp bara. Sen tillbaka till hotellet, duscha och vila sig en stund. Sen var det dags för resturangbesök inne i Sorö :)

BÄde gott och fint :) en mysig resturang minsann. BÀsta mormor och morfar bjöd pÄ maten. Envisa som de Àr! Sen for vi till hotellet igen och dÀr blev det en mysig kvÀll med skratt och utevistelse innan sÀngen kallade för mig, Veija och bulan. Lagom trötta, bom sÄ sov vi allihop! En fantastisk dag, en glad och nöjd dotter för det mesta lite envishet dÄ och dÄ. Men jag Àr envisare sÄ det funkar inte hÀr ;)

(null)



Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo