Bulan vecka 25-26 đŸ‘¶đŸ»

Tiden gÄr för det mesta snabbt tycker jag. Dagarna flyger förbi och det Àr bara att hÀnga med! Har redan haft 1,5 veckas semester! Det har varit skönt, men det har ju gÄtt för snabbt fÄr jag sÀga. FörstÄr varför mÄnga snackar om sammanhÀngande semester ;) hehe men det fÄr jag sen! Nu ska man snart jobba tvÄ dagar sen vara ledig i tre. Sen har man tvÄ veckors jobb framför sig innan det vÀntas 3,5 veckas semester!

Men nog om semestern, hÀr ska det skrivas om bulan som Àr i vecka 25-26 och nÀsta vecka blir det ett extra besök hos barnmorskan, dÄ magen vÀxt rejÀlt sist och hon ville ta en extra koll. BÀttre det Àn att gÄ nÄgra veckor till tycker jag! Men SÄ hÀr i vecka 25 sÄ har jag börjat kÀnna av lite i ryggen, samt troligen sÄ kallade foglossning lite i alla fall. Men varierar jag bara vad jag gör sitter eller gÄr sÄ funkar det fint.

Uvi har jag dessutom Ă„kt pĂ„! Usch fy sĂ€ger jag och dĂ„ hade jag troligen lindriga symtom och fĂ„ sĂ„ ska inte klaga. Men har i alla fall kĂ€kat antibiotika :) skönt att bli av med det! SĂ„ hoppas att det hjĂ€lpt och att det nu Ă€r borta. SĂ„ det inte bara kĂ€nns som det Ă€r borta! TĂ€nk om typ 3 mĂ„nader sĂ„ fĂ„r vi se vem du Ă€r dĂ€r inne lillebror! Kan sĂ€ga att vi har en förvĂ€ntansfull storasyster hĂ€r hemma. Hon pratar, myser och leker med dig redan lillebror. 

(null)



Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo