Bulan vecka 29-30 đŸ‘¶đŸ»

Nu Ă€r man extra pirrig igen minsann, man försöker att inte tĂ€nka sĂ„ mycket. Men det gör man Ă€ndĂ„! Mer Ă€n vad man kanske vill erkĂ€nna, men med tanke pĂ„ att dottern valde att titta ut vecka 29+6 alltsĂ„ i vecka 29 enligt sjukvĂ„rden. SĂ„ Ă€r man lite spĂ€nda denna vecka. Men om man ska lyssna pĂ„ specialisterna vilket jag gör, för de kan ju sin grej precis som alla vi andra kav vĂ„ra. SĂ„ var det en ren tillfĂ€llighet att jag fick den bakterie som jag fick och att den startade det hela med dottern. DĂ€r finns inget annat som tyder pĂ„ nĂ„got annat. 

SĂ„ vi kör pĂ„ det och jag kĂ€nner mig Ă€ndĂ„ nĂ„gonstans lugn i allt detta och det var nog som jag och sambon pratade om att vi trots att dottern kom tidigt sĂ„ har vi en positiv bild med oss av vĂ„r förlossning och allt vad som hör till. SĂ„ allt kĂ€nns positivt och fĂ„r ju sĂ€ga att jag njuter av varje dag jag fĂ„r vara gravid. Vem vet detta kanske Ă€r sista gĂ„ngen! Det fĂ„r tiden utvisa, sambon Ă€r nöjd med tvĂ„ smĂ„ glyttar jag skulle kunna tĂ€nka mig en liten sladdis om nĂ„gra Ă„r ;) sĂ„ vi fĂ„r la se! 

Bulan/lillebror vÀxer pÄ som bara den. Minst vecka 29 har nu passerat och vi gÄr in i 29+ snart :) spÀnnande det hÀr! Som alla andra inlÀgg sÄ tror jag fortfarande att jag Àr lÀngre gÄngen. Men det fÄr vi se pÄ vÄrt tillvÀxtsultraljud om nÄgra veckor. Först 1,5 semester till sen ultraljud. SÄ nÀstan som man önskar att semestern gÄr fort haha

(null)


Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo