Bad 💩

För att det Ă€r första dagen pĂ„ vĂ„r allra första semester tillsammans :) wohoo! Kan det bli annat Ă€n mys med en svĂ€ng till badet och lite med köpt lunch pĂ„ det? Nej tror inte det, en perfekt dag att tillbringa pĂ„ badet. Perfekt nĂ€r bĂ„de jag och dottern gĂ„r in gratis sĂ„ vi endast behöver betala för sambon. Dottern som Ă€lskar vatten, lite skeptisk mot baddrĂ€kt. Men det har man nĂ€r man badar i pool har vi sagt ;) sĂ„ pĂ„ med den och dessutom dagen till Ă€ra sĂ„ blev det invigning av simpuffarna :) 

Inga problem att ta dem pÄ inte, men sen att förstÄ sjÀlva funktionen det var inte helt lÀtt. Skeptisk minsann, ville hÄlla pappa hela tiden :) pappas flicka minsann. Men det blev ett kort dopp i bebispoolen. Sen mer bad i mellan- och den stora poolen :) sen dags för lite vÀlbehövlig lunch. Den satt fint kan jag sÀga.

(null)

Efter lunchen sĂ„ skulle vi bada mera tyckte dottern. SĂ„ vi skulle göra ett försök i bebispoolen, men icke. Det skulle vara stora poolen! Med pappa dessutom, sĂ„ pappa fick offra sig igen! Hehe den hĂ€r lilla damen vet minsann vad hon vill fĂ„r jag sĂ€ga. Det Ă€r bra att kunna sĂ€ga vad man tycker och tĂ€nker. Envis Ă€r hon med ;) hehe en lagom trött tjej som nĂ€stan somnade pĂ„ cykeln pĂ„vĂ€gen hem sen. Älskade lilla du!

(null)

 


Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo