2017 ⭐️

Sista inlägget för i år :) tänk så mycket som har hunnit hända på ett år. 2017 ett år fullt med dalar och toppar. Mest toppar får jag säga :) Året börjad med ett Januari fullt av massa mysdagar och en dotter som börjat gå. Ett uppföljningsbesök på Neo hann vi också med! Sen blev det Februari månad, som bjöd på, mer snö än om premiären var i januari ;) hehe sen en massa mys med familjen och bullbak mums med slätabullar. Fylla år hann man också med, än om man slutat bli äldre ;) Vips så var det Mars månad. Där hans det med barnkalas, påskfirande till höger och vänster. Simning för Veijas del, inget som inponerade på mig. Men Veija diggade att simma :) Sen blev det April! April bjöd på tvårskalas för allas vår Veija, vi hämtade min lillebror i Kosta :) påskmat och frisörbesök. Maj månad kom sedan och bjöd oss på ögoninflammation, massa besök hos släkt och vänner. Minisemester till Köge, fira mormor och morfar som hade 60 årig bröllopsdag. Bonnamarknad och besök på mammas jobb för Veija :) Sen smög sig Juni på. Som bjöd på kalas, varma dagar, midsommarfirande och semester/sommarlov ;)

Vips så var det Juli, där det blev firande av världens bästa farmor som fyllt 90 år :) massa små utflykter hit och dit. Bärplockning på Eriksgården med älskade familjen. Utgång med de bästa och bakning. Sen blev det Augusti, här blev det en spontantripp till Helsingör med våra underbara föräldrar, Skånesdjurpark och en hel veckas stugmys med världens bästa familj. En liten dal, som rättade till sig med lite j*vlaenama! Jag tog steget mot ett hälsosammare liv och började gå ner i vikt! Vips September var här och bjöd på familjemys, utflykt, joggingturer för mig själv och med dottern. Oktober smög sig på. Återbesök på Neo som gick toppen, söndagsmiddagar, soppa hos farmor, viktnedgång :) November kom och året började ta slut. Men vi hann med familjeklippning, lov och besök på mitt jobb. Även 50 års fest och Mora träsk hans med i November. December stod för dörren och bjöd på besök hos doktorn, julmarknad, pepparkaksbygge, klägranen, julfest, pepparkaksbak i mängder. Julfirande och nyår!

Ja, kort sagt ett år fyllt med mycket kärlek och roliga saker. Allt fick jag inte med här men de mesta i alla fall. Även mindre roliga, men ack det struntar vi i att upprepa och tjata om! 

(null)





Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo