Lilla/stora du 💕

En modig, tuff, bestĂ€md/envis, glad, busig och nyfiken tjej som tar bestĂ€mda steg mot förskolan. För ett kortare besök, efter gĂ„rdagens bravader. Med en bruten och gipsad arm đŸ’• Men "Mamma, nu har jag inte ont mer. För jag Ă€r frisk, sĂ„ jag kan gĂ„ till förskolan! Fast de hĂ€r(gipset) fĂ„r sitta kvar" Söta Ă€lskade barn đŸ‘§đŸŒđŸ’• TĂ€nk om vi vuxna kunde ta allt med sĂ„dan ro som barn gör, leva dagarna genom barns ögon och tankar ibland đŸ˜ŠđŸ‘đŸ» Vilken skillnad det skulle bli. Om vi vuxna bara kunde stanna upp ibland, sakta ner farten pĂ„ allt vad mĂ„sten Ă€r! 


(null)


Ända sedan jag blev mamma den dĂ€r regniga och grĂ„a onsdagen för snart tre Ă„r sedan sĂ„ har du lĂ€rt mig sĂ„ mycket mitt Ă€lskade barn 👣 det finns mĂ„nga barn, men bara en som du vĂ„rt hjĂ€rta. Alla Ă€r olika, men framförallt unika ⭐ Ibland kan jag kĂ€nna att jag lĂ€r mig mer av barnen i mitt jobb Ă€n kollegorna. Barn Ă€r barn och de vuxna som har barnasinnet kvar, tror jag kommer ha ett mycket enklare och roligare liv đŸ‘đŸ» Jag funderar ibland pĂ„ varför allt mĂ„ste kretsa kring att hinna sĂ„ mycket och stress hit Ă„h dit. 

Jag Ă€r dock ingen person som stressar. Det vi inte hinner nu, det fĂ„r vi göra sen eller en annan dag 🙈 hjĂ€lper inte att stressa. Det Ă€r skillnad pĂ„ att vara effektiv och stressad. Man fĂ„r lĂ€gga fokus pĂ„ rĂ€tt saker! Med detta vill jag avsluta och ge lite extra power till min dotter och alla barn dĂ€r ute som ger oss sĂ„ mycket varje dag ❀


Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo