Kick-off ⭐️

Det är inte alla som får möjligheten att åka iväg, två hela dagar tillsammans med sina kollegor. Bli bjudna på övernattning, frukost, lunch, fika, tre rätters middag och frukost samt lunch och fika igen. All tid tillsammans, föreläsning och tid för skratt, gemenskap, planering och allt vad det innebär. Men jag är en av de som fick denna möjlighet och det är jag glad över. 

Att man nu är på hemmaplan igen är skönt. För jag trivs bäst hemma. Men det är skönt att åka iväg ibland sådär. Men att vara hemma efter två fantastiska dagar med de bästa kollegorna jag haft, ger mig massa ny energi! Många kloka och bra idéer har vi knåpat ihop dessa dagar, blandat med massa skratt. Lärt oss en rad nya saker, men kanske det vitsigaste av allt "Alla är vi unika och ingenting är försent" ⭐️ Det är dagar/kvällar som dessa som man inser hur lyckligt lottad man är. Att få arbeta tillsammans med dessa härliga människor och faktiskt förändra en del av världen varje dag.

(null)

Att vi varje dag möter alla dessa barn och föräldrar. Vi ger föräldrarna möjlighet att arbeta, skötaom sina familjer medhans vi tar handom det bästa de har. De lämnar sina barn till oss, de lämnar sitt allt till oss för att de måste med också för att de litar på oss. (Jag vill i alla fall tro det.) Vi möter dagligen alla dessa barn/vuxna var och en på sin nivå och med sina behov. Vi anpassar oss till alla dessa individer, som alla är unika på sitt vis. Som för varje dag växer någon millimeter. Vi är där och bidrar med något litet. När de lyckas med något är vi där och lägger en hand på axeln, säger saker som "Bra jobbat!" Vi möter deras glädje! Varje dag, vi är lyckligt lottade som har vårt jobb.

Men än viktigare kanske är, de gånger de misslyckas med något, kommer sent, glömmer något, svara fel mm. Då är vi alltid där, för att stötta, finnas där som "vän", en vuxen att prata med, plåstra om, hjälpa och det viktigaste att LYSSNA! Klart att man ibland nästan blir gråhårig och vill slita sitt hår. Men jag kan ändå inte låta bli att tänka att vi/jag faktiskt har en av de viktigaste jobben som finns. Att tillbringa mer än halva dagen tillsammans med de som faktiskt är vår framtid, de som ska ta handom vår värld! Det är en häftig känsla. ⭐️ #pedagog #viktigtjobb #vårframtid #barn #fritidspedagog #unik #chansattpåverka





Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo