Akuten đŸ„

Det Àr som tur Àr lÄngtifrÄn alla dagar man besöker ett stÀlle som akuten. Men man fÄr ju ÀndÄ tacka han dÀr uppe om det nu finns nÄgon att just stÀllen som akuten faktiskt finns. För idag ringde de frÄn dotterns förskola och sa att hon blivit nerknuffad frÄn klÀtterstÀllningen och slutade inte skrika. Hon hade jÀtte ont i sin arm. SÄ vi fick komma och hÀmta henne. Sen Äka in till akuten. Hon hade sÄ ont sÄ hon fick Äka i mitt knÀ och sambon köra.

Dock gick det vĂ€ldigt snabbt inne pĂ„ akuten. Än om man ska vara med om bĂ„de det ena och det andra. SĂ„ som mĂ„nga stopp innan man kommer rĂ€tt. Redan vid inskrivningen hade dottern mest bekymmer med att hennes pappa hade haft ont i sitt ben för att han trillat. Det Ă€r ett gott tecken i alla fall. Eftersom vi var dĂ€r med hennes arm. Snacka om att det Ă€r förvirrande. Föst trodde de att hennes arm kanske bara var ur led vid armbĂ„gen. SĂ„ de drog den rĂ€tt, usch fy kan jag sĂ€ga. Man sĂ„g riktigt hur den hoppade till. Usch stackars liten, sen blev det att vĂ€nta en stund. Efter det blev det röntgen :) som tur Ă€r! Det visade sig sedan att dĂ€r var en fraktur.

(null)

Vi fick sedan sitta och vĂ€nta pĂ„ att fĂ„ den lilla armen gipsad :/ men tur att de i alla fall röntgade armen. Men allt gick ganska sĂ„ snabbt, sĂ„ det var skönt för lilla loppan. Sen fick vi Ă€ntligen Ă„ka hem. Det blev till att synda med att bestĂ€lla pizza efter önskemĂ„l frĂ„n dottern. Samt vĂ„r hjĂ€rta hon fick linser som Ă€r nĂ„got av det bĂ€sta hon vet. Älskade unge 💕 Sen fick vi dessutom besök av bĂ€sta mormor och morfar :) Dottern var glad i alla fall! Men som det kan gĂ„, tur att dottern i alla fall tog det med ro Ă€ndĂ„. Älskade lilla mĂ€nniska!




Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo