Återbesök...

Så vart det dags för återbesök imorgon på dagen är det exakt en vecka sedan lilla loppan bröt armen. Usch fy, dagarna bara springer förbi minsann. På ett sätt är det skönt, då det betyder att hon snart ska få ta av gipset :) Så skönt för henne, dock redan dagen efter det hände så började hon använda sin arm så smått igen och nu använder hon den som aldrig förr. Tänk vad barn är bra på att anpassa sig. 100 gånger mer än vi vuxna i många fall. 

Hade turen att kära svärmor kunde köra oss in till sjukhuset. Den här gången hade vi både en/två tider och jag hade fått en bra vägbeskrivning på vart man skulle gå inne på sjukhuset. Så allt gick väldigt smidigt. När vi väntade på röntgen så kom det en pojke som va väldigt sjuk och naturligtvis så blev det 1000 frågor från Veija. Men snäll som pojkens mamma var så svarade hon. Rönktgen gick bra och vi kom in i tid. Sen blev det en sväng till nästa väntrum. Där vi inte hann mer än anmäla oss och sedan sätta oss. Så var det vår tur.

Väl inne hos doktorn så lekte Veija med allt hon kunde hitta. Sen kom doktorn och han hade sett bilderna och allt såg bra ut. Så vi slipper operation och gipset får sitta kvar i tre veckor till. Sen blev det en sväng till stan och sen åkte vi hem. Säga Hej till Lotta fick vi ju också gjort.

(null)




Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo