Sista...

Då går vi in i sista svängen vad det gäller semester för den här gången. Endast tre dagar kvar av semestern. Känns faktiskt lite konstigt, man har ju endå varit hemma ett tag. Sen dessutom så vet man att man ska jobba 16 dagar innan det är dags att vara hemma igen. Men ska ändå på något sett bli skönt att komma igång med lite rutiner. Så hoppas vi att jag kan jobba augusti ut! Som planen är i alla fall. 

Idag måndag hade vi lite smått på vår att göra lista jag och dottern. Cykla till barnmorskan för att lämna ett urinprov, handla blomma till pappa/morfar samt fylla på mitt mini apotek hehe Åh slutligen gå en morgon/förmiddagsrunda med Franken. Som synes nedan så var det som alltid en stolt tjej som fick gå med Franken i värmen. Varmt för alla, både oss och hund. Men sen cyklade vi hemåt igen. Då roade dottern sig med pappas hörlurar :)

(null)

En mysig första dag på denna vecka med min lus :) på kvällen blev det mys med hela lilla familjen! Blåsa såpbubblor blev kvällens nöje ;) hehe vem var mest road? Haha det var nog minsann sambon. Ja även hunden tycker det är toppen :) än om hon blir gasig i magen av alla bubblor hon fångar haha

(null)



Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo