Sovmorgon 10.25 😮

Haha ja rubriken den kan nog minsann tala lite för sig sjĂ€lv :) i lördags drog sambon ivĂ€g tidigt pĂ„ morgonen för att spendera större delen av dagen hos en kompis. Vi skulle roa oss sjĂ€lva denna dag jag och Veija. Dottern vaknade vid 06.00 och kom in traskandes till oss. PĂ„ sig i vĂ„r sĂ€ng och somnade om vilket hon brukar göra. Åhh det Ă€r vi tacksamma för ♡ hehe Sen somnade Ă€ven jag om bums. Vaknade sedan av att dottern frĂ„gar mamman fĂ„r jag jag spela pĂ„ din telefon en liten pyttestund? Ahh lagom yrvaken sĂ„ tog jag telefonen och kollade vad den stod pĂ„. 10.25 visade klockan! Lagom förvĂ„nad blev jag, dottern fick spela, jag fick ju gĂ„ upp. Fixa ihop vĂ„ra klĂ€der ocksĂ„ innan det var dags att gĂ„ ner för att Ă€ta "Frulletullebulle" eller ja tidig lunch eller nĂ„tt.


SĂ„g att mammsen hade skrivit sĂ„ svarade att vi var vakna. NĂ„gra minuter dĂ€r efter sĂ„ ringde hon. De var pĂ„vĂ€g in till min bror. Vi Ă„t frukost i lugn och ro. Sen packade vi ihop oss och begav oss till bussen :) wihooo tyckte Veija. Framme utanför lillebrors lĂ€genhet fick vi veta att de var och handlade sĂ„ vi satt i trappan i 20 minuter men lika glad för det var Veija. 

Sen fixk vi veta att pappa varit inne i lÀgenheten hela tiden jaha men vi kom ju in nÄgon gÄng :) Sen mös vi ett tag innan vi traskade till Malmborgs för att handla lite gott :) hem och mysa resten av dagen/kvÀllen.


Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo