Återbesök Neo 🙊

Tänk vad tiden går. Det är inte första gången som jag skriver detta, men ibland blir det liksom extra tydligt vad tiden går fort. Precis en sådan dag var det igår. Då hade vi nämligen fått tid för ett återbesök på Neo för uppföljning av Veijas utveckling. Detta för att hon hade lite bråttom ut till den stora världen. Men också för att fortsätta utvecklingspeogrammet vi är med i. Så det fick bli en dags "ledigt" från förskola och jobb. Upp i lagom tid och fixa, packa också vidare. Sen åka buss :) wiihooo säger Veija. Älskar att åka buss, dessutom i hopp om att vi skulle åka till Lotta. Men ack inte det vi skulle. När jag försökte förklara att det var till doktorn vi skulle så sa hon "Ja mamma vi åka till doktorn först sen åka till Lotta" Någonstans där efter femte gången så kompromissande vi och bestämde att om det inte blev för sent så skulle vi hälsa på Lotta sen.


Bussen var i tid för en gång skull :) alltid något. Men så höll dem på att gräva och ha sig så bussen fick köra en omväg. Lite längre att gå för oss men vi var i god tid :) En chansning på vart vi skulle gå. Då lappen med adressen råkat komma bort hehe. Men vi var rätt på det och vi fick komma in direkt. Väga och mäta! va 94,5 cm lång och 13,9 kg. Vår stora tjej ♡ Sen var det dags att träffa psykologen.

En trevlig tjej, Veija fick rita, lägga puzzel, läsa bok, bygga torn, lägga klossar, titta på bilder och massa mer. Sådär lagom road tillslut :) men det kändes bra. Jag fick sitta bredvid och titta på. Sen blev det dags för lite lunch. En hungrig tjej hade vi allt. Farmor kom på besök och sen träffade vi doktorn. Allt gick bra där med och vi fick mer än ett OK i rumpan ♡ 

Psykologen kom in och så att det blir ingen uppföljning, utan vanligt kontrollbesök vid 5,5 år :) så skönt! Dock hade vi inte förväntat oss något annat. Sen blev det en tur på stan. Sen inom Lotta för att säga hej :) En glad liten tjej ♡ Vår duktiga tjej, så stolt över dig. Mamma och pappa älskar dig!



Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo