Ögoninflammation 😑

Usch fy vi har helt klart varit bortskämda med att vi inte behövt vabba speciellt mycket. Men nu var det dags :( Lilla loppan har åkt på ögoninflammation och en seg sådan. Surt men sant, sist hon fick det om man nu kan räkna det så hade hon det i 1,5 dag. Så det gick snabbt över. Men denna gång har det varit segt, tror dock det har med värmen att göra. Inte för att vi ska klaga på vädret. Men det är nog segare att bli av med. Men det är tur att vi har en sådan underbar BVC sköterska ♡ träffade henne på Willys i lördags och hon sa direkt att vi skulle ringa henne på måndag om det inte försvunnit. Så sagt och gjort. Fick en tid samma dag.


Snacka om service :) det blev som sagt konstaterad ögoninflammation. Sen fick vi utskrivet droppar och det tackar vi för. Så vi kan bli av med det. Nu de första dagarna blir det var tredje timme som vi ska droppa. Men bättre det så vi blir av med det. Lilla söta loppan hon klagar inte. Varken petar eller grejar runt i ögonen utan säger till på morgonen ♡ Älskade unge, så har fått vabba torsdag, fredag, måndag. Sen fick farmor rycka in. 

Men det känns som en evighet sedan man var på jobb. Men det är ju 5 dagar sedan, men blir länge eftersom det varit helg emellan. Men man ska inte klaga, tur dottern inte är mer sjuk. Sen är det ju en kort vecka, lediga på torsdag. Sen endast fritids på fredag.



Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo