Fredag!!!

Fredag i blodet och det var skönt att avsluta veckan på ett bra sätt :) det måste jag säga! Skönt med fredag, fast att jag endast jobbade fyra dagar denna vecka då jag var sjuk i måndags. Inget kul, men ibland är det så. Fredag är en bra dag :) slutade 16.30 segt, men gick fort ändå. Sen hämta lite kläder jag köpt. Sen hem till familjen och hålla helg. Så skönt, grillning stod på schemat tillsammans med bästa mamma och pappa. 


Så det blev till att fixa med grönsaker i ugn och sådant gott. Blev en härlig blandning av potatis, morötter, sötpotatis, rödbeta, rödlök och kryddor. Så som mejram, flingsalt, sirap, olivolja och balsamvinäger :) mumsigt värre en av mina favorit kombinationer! Sen en tur till City gross med Veija och mamma. Köpa lite läsk och annat smått. Present till kusinen som ska firas idag.

Blev en mysig kväll :) superduper gott med grillat får jag säga. Länge sedan sist minsann, så det satt där det skulle helt enkelt. Lite för att man var hungrig som ett djur. Fick i alla fall beröm för min lunch, hemmagjorda piroger hade jag med mig. En härlig start på denna helg och ett perfekt avslut på ännu en arbeta vecka.


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo