Drakens lekland 🐉

Helt klart en hitt för lillfis :) som snabbt och lÀtt kunde hitta sin favorit plats, bollhavet ;) Förra helgen var det farmor och mormormys som stod pÄ mitt och Veijas schema! Vi hade bestÀmt att vi skulle Äka pÄ lekland och shoppa. Vi fick nys om att det fanns ett lekland vid/pÄ Center cyd! Toppen nÀr vi ville göra nÄgot annan Àn bara shoppa. SÄ vi startade vÄr dag 09.30 frÄn Staffanstorp. Framme i Lödde vid 10.00 in pÄ leklandet vid 10.15 :) sÄ passande för leklandet lÄg inne pÄ köpcentret. Veija hon dök i bollhavet direkt och bara Àlskade det.


Sen blev det lite gungning, Ă„ka rutschkana :) ocksĂ„ en hitt. Springa runt och krypa igenom olika delar av den stora delen av leklandet var ocksĂ„ spĂ€nnande. En stor röd boll var ocksĂ„ kul :) För att inte prata om att hoppa studsmatta med farmor :) spĂ€nnande vĂ€rre fĂ„r jag sĂ€ga. Leka i bollhavet med mormor :) en lyckad start pĂ„ vĂ„r dag inne pĂ„ leklandet minsann. 

Sen blev det lite shopping och lunch. Mumsigt, fika hann vi ocksĂ„ med :) en toppen dag och Veija hon kom hem med tvĂ„ par skor, ett par byxor och en keps. En som tycker om shopping. SjĂ€lv fyndade jag en snygg regnjacka :) 599:- men gav 399:- sĂ„ helt klart nöjd! En mysig lĂ„ng dag, hemma vid 18.30 ♡ en trött oh nöjd loppa!


Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo