Semestervecka 2 ⛅

För att nu har det gått ännu en semester vecka för min del. Två av dem och en halv vecka är nu förbi. Åhh nummer två har minsann inte varit lika fartfylld som förra. Då vi endast hunnit med att fira farmor några gånger. Samt ett besök hos mormor och morfar. För sen kom febern :( ingen höjdare. Denna gång var den seg minsann, inte mycket feber men ändå. Låg på 38°c och 38,5°c men lilla loppan var helt ur form. Så inget kul alls. 


Men när den äntligen försvann så var det stor skillnad minsann. Man märkte stor skillnad på loppan. Sen när hon skulle sova så vaknade hon efter någon timme, men vi hade inte lagt oss så hon skrek en stund. Sen kröp hon upp i sin säng igen för en stund. Sen ner och när jag kom upp möttes jag av hennes snutte och Uffe i trappan. Sen en liten loppa i vår säng med en ny snutte och sin kudde ♡ 

Besök på lekplats och mata ankor det kunde vi i alla fall hinna med innan veckan tog slut och när febern var borta. Massa mys och middag hos mamma och pappa fick avsluta veckan.


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo