Semestervecka 1 ☉

Det har minsann redan gått en vecka på min semester :) men det återstår ju 4,5 hehe så ska inte klaga. Har dessutom hunnit med en hel del denna vecka jag och Veija ♡ Bakning blev det i måndags som ni redan vet. Härligt att hitta på något fast det är kasst väder. Även lite feber fick vi besök av men den försvann igen. Vår tisdag bjöd på besök hos min älskade farmor ♡ härligt. Finare väder och lagom varmt. Så det blev en cykeltur, då Veija fick bestämma! Hehe härlig fika och mys sen blev det till att cykla hem igen. För sen på eftermiddagen skulle Veijas farmor komma på besök. 


Mys på kvällen blev det och en tur till Lidl :) hehe härligt minsann. Vår onsdag bjöd på besök hos Lotta inne på salongen för att fixa till min snagg, som växer som bara den. Sen lunch med Veijas farmor och bästa Lotta ;) super trevligt och gott! Sen blev det shopping med farmor hehe och jag fick hämtar ut mitt nya ID-kort :) så nu känner man igen sig själv. Vår torsdag bjöd även den på fint väder. Så vi tog en tur in till Stadsparken. Matade ankorna och busade på lekplatsen :) åt hemmagjord smoothie! Tummen upp tyckte Veija ♡ 

Vår fredag var minsann en redig slappe dag, tog det lugnt hela dagen och var hemma. Njöt av det fina vädret och bara var hemma. Ute för det mesta ♡ En lyckad första vecka!


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo