17.30 & semester...

Torsdag kväll och jag slutade jobba 17.30 segt jag vet. Men man får se det positivt, semester dagen efter! Skönt och inget planerat, för en gångs skull :) skönt det att bara vara ledig. Hade ju planerat med en fyra dagars vecka vad det gäller jobb. Men det blev en tredagars vecka. Då man prickade in förra helgen med att vara sjuk :/ Men nog om det. Kände i alla fall att jag drog min del till stacken på jobb. Ett skönt sportlov med andra ord. 


Torsdagskvällen bjöd på SNÖ!!! Usch fy, tur man hann hem i alla fall :) men så tråkigt, snö när det snart är mars! Men en här hemma blev glad i alla fall :) Kiwisen. Men helt klart skönt att vara inne och slippa gå ut. Kom en hel del snö, extra skönt sen på fredagen att slippa gå upp tidigt och bege sig ut i snön. Rätt vald dag att vara ledig på. Här hemma blev det storstädning istället. Skönt när det är gjort minsann ;) 

Sen blev det ett eftermiddags besök hos min mormor och morfar :) dem blir så glada när vi kommer ♡ underbart att se! Denna glädje och kärlek. En mysig eftermiddag blev det och även kusinen var på besök hos mormor och morfar.


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo