Kvälls- & helgmottagning...

Fredag eftermiddag/kväll fick jag och dottern tillbringa någon timme på kvälls- och helgmottagningen i Lund. Då dottern varit lite smått rosslig och hostig några dagar/nätter. Men inte mer än en vanlig förkylning, men hostan hade varit mer på taglig samt att hon varit super rosslig i luftrören. Så det blev ett beslut in till Lund för att ta en koll.

Min lilla snutta, så duktig i väntrummet. Tog ca 1h innan det blev vår tur. Sen fick vi vänta på läkare, när vi träffat en sköterska. Blev besked snabbt att ett stick i fingret skulle vi ta. Duktig som alltid när vi är någonstans, så sträcker dottern fram ett finger. När sköterskan säger "då måste jag låna ett finger" de tar provet och sen får vi vänta en stund på att få träffa doktorn igen. Först ville de bara skriva ett recept på hostmedicin. Men denna mamma gav sig inte och fick tillslut utskrivet luftrörsvidgande medicin.

Skönt att ändå få det man vill, dessutom när man känner sitt barn bäst. Vi hann dessutom hämta ut receptet precis innan apoteket stängde! Tur hade vi med för det var sista masken för barn 2-4 år! Puhh hemma efter 2h bra jobbat! En duktig dotter 💟 minsann min älskade tös! 




Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo