Glidaren đŸ¶

Det Ă€r minsann inte alla som har en sĂ„ kelsjuk lunchkompis som jag :) det Ă€r inte dĂ„ligt minsann. Alltid lika glad, oavsett nĂ€r man kommer hem och hur lĂ€nge man har varit borta. VĂ„r allas nĂ„got speciella fyrbenta vĂ€n KiwiKebab :) Du trampar ofta pĂ„ vĂ„ra nerver, men likförbaskat Ă€lskar vi dig tusen gĂ„nger om! Du har sĂ„nt tĂ„lamod och du Ă€r sĂ„ snĂ€ll mot Veija. Som hund i en barnfamilj, fĂ„r man utstĂ„ en del. Men kul har ni ihop, nĂ€r ni utför era upptĂ„g. 

Det Àr sÄ skönt att ha dig hemma hos oss :) Det var ju faktiskt du som valde oss. DÀr du stod, redan dÄ pÄ tvÄ ben och stuttsade av glÀdje. SÄ valde vi dig! Du Àr speciell pÄ mÄnga sett och vi skojar ibland och sÀger att vi fÄtt dig för vÄra synder. Men innerstinne sÄ Àlskar vi dig till 110% om inte mer! Min lunchkompis i vÄtt och torrt ;)

Du gör dessutom ditt jobb. NĂ€r det kommer "objudna" gĂ€ster som herrmo natten 02.30 sĂ„ var du beredd och du gav dig inte! Som tur Ă€r, ingen som bröt sig in. Utan det var bara polisen ;) som skulle kolla sĂ„ allt var bra. Mer om den historian behöver vi inte ta hĂ€r. Men skratta kan man göra i efterhand. 

(null)


Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo