Alena...

Långt ifrån varje dag som jag och sambon är helt alena :) nu när vi har vårt lilla hjärta ♡ men ibland så händer det och så vart det i måndags då vårt hjärta blev hämtad av världens bästa Lotta och Amanda :) sen spenderade hon eftermiddagen/kvällen med dem. Så vi var alena jag och sambon här hemma. Så när man kom hem kändes det lite konstigt att hon inte var här!

Men då kom man till nästa fråga. Vad vi skulle göra. Jag sa direkt, att det är farligt att sätta sig i soffan. Men fick göra det en stund då jag fick fotmassage av älsklingen. Han tyckte jag förtjänade det. Skönt var det minsann :) sen kom vi till det här med vad vi borde göra! Sagt och gjort så blev det att vi gjorde det vi borde göra. Fixa i trädgården :) vilket är kul tycker jag men man måste ge dig tiden.

Så nu är gräset klippt :) alla döda växter borta och krukorna intagna. Allt ogräs borttaget ;) duktiga tycker jag allt att vi var. Efter det blev det att käka på McDonalds :) mums! Sen kom lilla hjärtat hem till oss igen. Hon hade skött sig exemplariskt ♡


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo